Het Parlement Van Uruguay Zegt ‘Ja’ Tegen Marihuana

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit de the Sundaily): “Het Lagerhuis van de Nationale Assemblée van Uruguay heeft de gecontroleerde verstrekking van marihuana goedgekeurd, zo staat in het nieuws van afgelopen donderdag, het is een poging om het land te helpen bij de strijd tegen illegale drugs.”

“Afgelopen woensdag stemden – na een 13-uur durende zitting – 50 leden van de kamer van Afgevaardigden voor en 46 tegen het voorstel om mensen boven de 18 jaar toe te staan maximaal 40 gram marihuana per maand te kopen in apotheken of om maximaal zes cannabisplanten te kweken als zij zich inschrijven in de database van gebruikers.”

“Marihuana clubs zouden de mogelijkheid krijgen om uit 15 à 45 leden te bestaan en maximaal 99 cannabisplanten in bezit te hebben.”

“Het initiatief van de linkse regering van President Jose Mujica gaat nu naar de Senaat, waar zijn Frente Amplio (Brede Front) coalitie een kleine meerderheid heeft.”

“Als het doorgaat zou het de staat controle en regulering geven ten aanzien van de activiteiten van import, export, planten, teelt, oogsten, productie, het totale inkoopvolume, opslag, marketing en de distributie van cannabis en de derivaten daarvan.”

“Het bezit van cannabis voor persoonlijk gebruik wordt al toegelaten in Uruguay.”

Mijn commentaar: Zoals ik herhaaldelijk heb gezegd in dit blog wijst alles in de richting van volledige legalisering van drugs om mensen te kalmeren en met vreedzame middelen te verdoven. Dit alles leidt tot de erkenning van het kwaad van ons egoïstische bestaan en tot het besef van de noodzaak om de menselijke natuur te corrigeren, de enige manier om te overleven.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: