Wees Dankbaar Voor Gedachten En Verlangens

Dr. Michael LaitmanAlle gedachten en verlangens die in een mens opkomen in verband met het spirituele werk, ervoor of ertegen, komen uitsluitend van de Schepper. Wij zijn altijd het gevolg en Hij is altijd de oorzaak. Hij is altijd de Bron, de Oorsprong, de Eerste en wij zijn het gevolg daarvan, geschapen door Hem, de tweede.

Daarom moeten wij ons goed realiseren dat het antwoord dat wij voelen altijd een antwoord is op Zijn invloed en dat wij op basis van dit begrip moeten antwoorden. Als Hij ons de juiste gedachten en verlangens geeft, moeten wij dankbaar zijn. Als er gedachten en verlangens zijn die niet correct zijn maar Hij ons er tegelijkertijd aan herinnert dat Hij dit doet, moeten wij vragen en dankbaar zijn dat Hij ons hieraan herinnert.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed