Speciale Verlangens Van Een Speciale Groep

Dr. Michael LaitmanVraag: Moeten we op zoek gaan naar behoeften en dingen die ontbreken in de groep?

Antwoord: Weet je niet waar je vrienden naar verlangen? Ze hoeven niets te zeggen, want het is duidelijk dat zij verlangen naar de onthulling van de eigenschap van geven, de eigenschap van onderlinge liefde. Dan zullen zij alle andere dingen gaan voelen, de hele schepping en de Schepper die alles vult. Daarom ben jij hun vriend.

Het enige wat je doet is je intenties, je wensen en je grote verlangen corrigeren en afstemmen, zodat ze meer gelijkvormig worden aan het Licht. Dan zal alles goed gaan en zal alles je lukken.

Vraag: Maar als de vrienden niet over hun verlangens spreken is er een soort leegte, stilte …

Antwoord: Dat komt omdat je hen niet voelt, je voelt niet hoe zij naar spiritualiteit verlangen.

We hebben net wat reacties van de vrouwen gehoord. Er is inderdaad verschil met wat de mannen zeggen. Zij voelen allemaal hoe ze naar spiritualiteit verlangen, hoe graag ze dat willen en hoe groot dat verlangen is. Misschien hebben zij zich niet zo nauwkeurig uitgedrukt, maar deze onnauwkeurigheid wordt tot aan het einde van de correctie gecorrigeerd, tot aan de wereld van Ein Sof (Oneindigheid ). Het geheel was verbazingwekkend.

Wat begrijp je niet? Niemand in de wereld heeft de verlangens die ik hier in elk van jullie voel. Alle anderen in deze wereld bevinden zich op het animale niveau, behalve de verlangens van onze wereldgroep.

From the St. Petersburg Convention “Day One” 7/12/13, Lesson 2

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed