Mannen, Onderschat Het Verlangen Van De Vrouwen Niet!

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe belangrijk zijn de fysieke handelingen van de vrouwen in de groep voor de spirituele vooruitgang?

Antwoord: Ze zijn 100% belangrijk, want niemand kan fysieke handelingen van je afpakken. Al je gedachten zijn zelfmisleiding. Alles wat er door je hoofd en hart gaat is 100% ego, maar fysieke handelingen zijn echte acties.

Zet je er voor in, zelfs als je er niets bij voelt of alleen maar negatieve gevoelens hebt. Laat aan iedereen door je handelingen en daden zien dat het doel voor jou belangrijk is, zodat anderen in je omgeving dit wel moeten zien! Dit is heel erg belangrijk! Vertel aan hen dat het zinvol is wat zij doen omdat je van hen afhankelijk bent.

Vraag: Dit heb ik gezegd, maar ze luisteren niet.

Antwoord: In dit geval moet ik me tot de mannen richten. De behoeften van de vrouwen zijn zo en zo, hun grote verlangens zijn zo en zo, we mogen onder geen enkele omstandigheid van hen profiteren!

Realiseer je goed dat je niets bereikt als je het verlangen van een vrouw afwijst. Dit zeg ik met grote nadruk! Wij leren dit van de relatie tussen ‘Zeir Anpin’ en ‘Malchut’. Als jullie, als vertegenwoordigers van de ‘Partzuf Zeir Anpin’ de verlangens van ‘Malchut’ afwijzen, waar heb je het dan over als je spreekt over serieus iets willen bereiken in spiritualiteit? Dan zullen jullie helemaal niets bereiken!

Jullie moeten het verlangen van de vrouwen en wat de vrouwen van jullie verwachten heel nauwkeurig voelen! Jullie moeten op deze druk rekenen want dit is nu juist het verlangen van de vrouwen dat ‘Mayin Nukvin’ genoemd wordt, dit is essentieel voor de spirituele vooruitgang!

Dus, als de mannen ‘niet luisteren’ is dit een heel slechte zaak en het is het ergste waarvan ze beschuldigd kunnen worden, en niet alleen door de vrouwen.

From the Convention in Krasnoyarsk 6/13/13, Lesson 3

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed