Het Werk Van De Vrouwen Via Twee Lijnen

Dr. Michael LaitmanVraag: Onze virtuele vrouwengroep van tien komt na elke les samen. We delen onze indrukken, we lezen Shamati met elkaar en we hebben het gevoel dat we elkaar steeds weer versterken. Gaat het hier over iets spiritueels of hoeven vrouwen dat niet te doen?

Antwoord: Allereerst hebben vrouwen hetzelfde nodig als mannen. Ten tweede: een mens is daar waar zijn gedachten zijn, dus jullie doen goed werk. Verbind je met elkaar en denk eraan dat het heel belangrijk is.

Als jullie niet met elkaar verbonden zijn, zullen jullie geen invloed kunnen hebben op de mannen. Een vrouw alleen heeft geen kracht. Alleen als jullie verbonden zijn, minimaal in een groep van tien, zijn jullie in staat om de mannen te beïnvloeden. Ze zullen onbewust gaan voelen dat jullie druk op hen uitoefenen, dat jullie eisen aan hen stellen zoals een vrouw eisen stelt aan haar man.

Zo zijn we gemaakt! Het gaat hier over iets heel belangrijks! Het werk via de twee lijnen bestaat voor de vrouw daarom uit aanmoedigen en tegelijkertijd eisen stellen. We moeten hier gebruik van maken. Mannen die dit niet merken, veroorzaken daardoor dat zij zich de krachtigste middelen om vooruit te komen ontzeggen! Zij mogen dit niet weigeren. Anders hebben zij geen stimulans meer.

Juist de vrouwelijke natuur kan een man ertoe dwingen om te handelen. Zelfs psychologen en historici spreken over het feit dat een man bereid is om alles voor een vrouw te doen. Een dergelijke onderlinge samenwerking maakt deel uit van onze natuur.

Jullie moeten dus samenwerken en samen invloed uitoefenen op de mannengroep en werkelijk van hen eisen dat zij aandacht aan jullie besteden en jullie grote verlangen serieus nemen. Het gaat om serieus werk. Ik zie dat overal waar een sterke vrouwengroep is de mannen ook succes hebben.

From the Convention in Krasnoyarsk 6/13/13, Lesson 3

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: