Een Nieuw Niveau Van Conventies

Dr. Michael LaitmanVraag: Welk resultaat moeten we nu precies bereiken na deze Conventie? Is het misschien zoiets als een gemeenschappelijk gevoel van liefde tussen de vrienden?

Antwoord: Er bestaan geen gemeenschappelijke gevoelens. Wij hebben absoluut volledige correctie nodig. Voor minder gaan we niet. We zijn op weg om tot één enkele beeltenis te komen van een verenigde mensheid, om iedereen te verzamelen in één uniform systeem. Dit is alles, meer is er niet!

Dit is de eerste Conventie waarvoor we ons van tevoren hebben voorbereid vanuit het besef dat we hier komen om serieus te werken. Dit is geen Conventie waarbij ik het toneel opkom en vervolgens iedereen naar mij luistert en wat interessante verhalen van mij verwacht, en daarna gaat dansen en zingen. Dit is een Conventie waarin we allemaal samen en met onszelf aan het werk gaan.

Het belangrijkste werk vindt tussen ons plaats, in ons! Ik corrigeer jullie alleen een beetje en help jullie eraan herinneren dat dit tussen iedereen moet plaatsvinden en zo ben ik bij jullie.

Vanaf deze Conventie hebben we ons voor het eerst op deze manier voorbereid en alle komende Conventies zullen op deze manier georganiseerd worden. Het zou kunnen dat ze in de loop van de tijd een andere vorm aannemen en vrijwel uitsluitend virtueel worden, hoe dan ook, ze zullen allemaal gericht zijn op concentratie, op het comprimeren van onze intenties, zodat ze in elkaar opgaan.

From the Convention in St. Petersburg, “Preparatory Lesson

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed