De Top Van De Burgerbeweging Zet De Toon Voor De EU-Top

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van Euronews): Ongeveer 400 mensen zijn afgelopen maandag en dinsdag in Brussel bij elkaar gekomen voor de allereerste ‘Burger-Top’.

“Tot de delegaties behoorden eveneens beleidsmakers, journalisten en NGO-medewerkers. Het was hun doel om hun stem te laten horen bij de EU-instellingen.

“Monika Kosinska van de Maatschappelijke Contactgroep voor Burgers vertelde aan Euronews: ‘Na bijna vijf jaar frustratie heeft de Europese Maatschappelijke Burgerbeweging vastgesteld, dat wij niet tevreden zijn met de beslissingen en gesprekken die namens ons plaatsvinden, namens burgers uit de hele Europese Unie.

‘Sarah Czichowsky, lid van het Ghana Forum in Duitsland zei dat politici zich meer in de burgermaatschappij moeten verdiepen om ‘de EU menselijker te maken’.

“Marie Huguet, werknemer bij de Educatie NGO CEIPES, verklaarde: ‘ Het is gemakkelijk om te klagen, maar het is veel moeilijker om werkelijk te handelen. Ik hoop dat mensen hier hun meningen en ideeën zullen delen.'”

Mijn commentaar: Natuurlijk, het zal helpen om met elkaar te praten, maar het zal geen resultaten opleveren, behalve dat het ‘de druk een beetje wegneemt’. Terwijl het egoïsme over ons regeert, hebben de mensen aan de top nooit gezorgd voor degenen die aan de onderkant van de maatschappij leven en dat zullen ze in de toekomst ook niet kunnen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: