De Depressieve Generatie

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit de DailyMail): “In het Verenigd Koninkrijk is het gebruik van antidepressiva sinds 1991 vijfvoudig toegenomen, dit wordt door nieuwe gegevens aangetoond. Er wordt eveneens aangetoond dat het gebruik van dergelijke medicijnen in heel Europa over een vergelijkbare periode toeneemt met 20 procent per jaar. Deze toename in heel Europa blijkt samen te gaan met een geleidelijke daling in het aantal gevallen van zelfdoding.”

“Tussen 1995 en 2009 is het gebruik van antidepressiva in heel Europa met een gemiddelde van bijna 20 procent per jaar gestegen tegen een overeenkomstige verlaging van 0,8 procent per jaar van het aantal zelfdodingen.”

“Zweden, Noorwegen en Slowakije hebben de grootste groei in het antidepressivagebruik bereikt met een toename van 1000 procent in Zweden tussen 1980 en 2009, terwijl de laagste toename plaatsvond in Nederland, Zwitserland, Bulgarije, Frankrijk en Luxemburg.”

“Het Verenigd Koninkrijk heeft sinds 1991 een vijfvoudige (495 procent) toename bereikt in het gebruik van antidepressiva en een daling van 14 procent van het aantal zelfdodingen in dezelfde periode.”

Mijn commentaar: Alles wijst in de richting van de legalisering van drugs. Dit is het enige wat de strenge anti-rook reclame kan verklaren: drugs in plaats van gewone sigaretten. De elite is bezorgd over de wijze waarop men de bevolking kan kalmeren.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed