Je Bestemming Vervullen

Dr. Michael LaitmanVraag: Moet een ieder van de zeven miljard mensen die de aarde bevolken de hogere wereld onthullen en voelen?

Antwoord: Deze zeven miljard mensen leven allemaal in onze wereld en zij voelen ook allemaal deze wereld, zij het een ieder op zijn eigen manier. Ze zullen de hogere wereld ook ieder op een andere manier voelen. De hogere wereld bestaat uit de waarneming van de Schepper. Daarom zullen zij Hem voelen, deze alomvattende Kracht van correctie, liefde en onderlinge verbinding.

Op de een of andere manier blijft de piramide bestaan. Dit is niet aan de mens. Iedereen zal zich volledig tevreden en rustig voelen. Dit komt omdat de wortel van de ziel die onze relatie tot de ander bepaalt, vaststaat.

Dit betekent dat iedereen een speciale opdracht krijgt, zoals er geschreven staat: “De wijzen bespraken zeventig jaar lang wie gelukkiger is: hij die niet gelukkig is geboren of hij die gelukkig is?” Zij kwamen tot de conclusie dat het het beste is om helemaal niet geboren te worden, maar als je geboren bent, moet je je opdracht vervullen.

From KabTV’s “Secrets of the Eternal Book” 2/25/13

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed