Het Licht Zal Alles Met Elkaar Verbinden

Dr. Michael LaitmanVraag: Als wij zeggen ‘één familie’ is dit prima met betrekking tot de groep. Maar als wij spreken over de overige zeven miljard mensen … zij staan zo ver van de werkelijke eenheid af, dat zij zich alleen maar met elkaar kunnen verbinden door met elkaar te strijden. Wat kan de spil zijn die de zeven miljard mensen met elkaar verbindt tot één familie?

Antwoord: Op het moment dat wij ons met elkaar gaan verbinden, gaan we met de massa aan het werk, als resultaat van onze eenheid zullen zij het Licht gaan ontvangen en waarnemen dat hen via ons bereikt. Het Licht zal hen veranderen. Zij zullen grote angst voelen door hun grote onderlinge afscheiding én aantrekkingskracht, dit is namelijk de enige manier waarop redding mogelijk is. Daarom hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken. Wij moeten gewoon ons werk doen en het Licht zal alles met elkaar verbinden.

From the Convention In Krasnoyarsk 6/14/13, Lesson 1

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed