Geef Vorm Aan Je Eigen Toekomst!

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat kunnen de mensheid, individuele landen of lokale bedrijven doen om een succesvollere toekomst te stimuleren?

Antwoord: De toekomst zal zonder enige twijfel succesvol zijn. Het probleem is echter hoe we dit kunnen bereiken. We kunnen dit het beste bereiken op een vriendelijke, zachte, correcte manier. Hiervoor hebben we integrale workshops nodig en de methode van integrale educatie, die garant staan voor een succesvolle toekomst.

Onze toekomst staat duidelijk vast. We kunnen er niet op een andere manier aan bouwen. We kunnen de toekomst alleen sneller onthullen, zodat deze vriendelijk, zacht en aangenaam zal zijn en we dit ook snel bereiken in plaats van er via een harde, lange weg vol lijden te komen.

Commentaar: Het blijkt, dat als een mens zijn bestemming voor ogen ziet en een duidelijke gunstige lijn van ontwikkeling waarneemt, hij door het correcte gebruik van de integrale methode onmiddellijk van het ene niveau naar het volgende stijgt.

Antwoord: Ja. Hij anticipeert op de gebeurtenissen die plaatsvinden, hij is deze gebeurtenissen voor omdat hij in verbinding is met anderen en deelneemt aan de integrale workshops, hij vormt en bouwt zijn toekomst zelf. De tijd zal hem ertoe dwingen om dit te doen.

From KabTV’s “Through Time” 3/20/13

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed