Elke Conventie Is Een Stap Voorwaarts

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat kan er bereikt worden tijdens een Spiegelcongres?

Antwoord: Wij zijn nu in een staat waarin we na elke Conventie een extra sprong voorwaarts beginnen te voelen.

Een paar dagen geleden hadden we bijvoorbeeld een heel korte Conventie die maar één dag duurde, maar die Conventie heeft een belangrijke duw voorwaarts gegeven. Mensen daar hebben veel gevoeld: zowel eenheid als een beweging voorwaarts. Zij hebben nieuwe gevoelens ervaren.

Dit betekent dat we het hogere Licht naar onszelf beginnen toe te trekken, we voelen het nog niet duidelijk, maar de manifestatie ervan ervaren we al in ons. Dit toont ons dat wij de openbaring van het Licht naderen en ik hoop dat elke Conventie een grotere stap voorwaarts zal worden. In die zin zou de Conventie in Siberië heel effectief kunnen zijn.

From the Virtual Lesson 6/2/13

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed