De Conventie In Krasnoyarsk: Een Sprong Voorwaarts Is Mogelijk

Dr. Michael LaitmanVraag: In één van de video’s hebt u gezegd dat de bewoners van Siberië een speciale bevolkingsgroep zijn die een buitengewone harmonie bezitten tussen hoofd en hart. Is er werkelijk iets unieks in hen aanwezig?

Antwoord: Zonder enige twijfel. Het is namelijk zo dat er in de Oeral mensen wonen die totaal anders zijn dan de mensen die in het Europese deel van Rusland wonen. Deze mensen hebben een andere mentaliteit, een andere benadering van het leven, ze zijn meer open, eerlijker en oprechter dan in West Europa. Zij houden meer rekening met elkaar, hebben veel mogelijkheden en kunnen met groot gemak spiritualiteit bereiken.

Daarom leg ik uit dat wij tijdens de Conventie op een heel andere manier met elkaar zullen spreken en elkaar heel goed zullen begrijpen. De inwoners van Siberië zijn minder gecompliceerd, staan dichter bij de natuur en leggen makkelijker contact met elkaar. Dit heb ik met name gevoeld toen ik Siberië heb bezocht, en eigenlijk behoort het ook zo zijn.

Ik hoop dat de ontmoeting met deze mensen veel aangenamer, eenvoudiger en meer open zal zijn dan gewoonlijk. Dit zal het voor ons mogelijk maken om een grote stap voorwaarts te maken, dit zal inderdaad gebeuren.

From the Virtual Lesson, 6/2/13

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed