De Betekenis Van De Ochtendles

Dr. Michael LaitmanVraag: Sinds de Conventie heb ik het gevoel dat wij ons nu moeten concentreren op de ochtendles, op eenheid. Of moeten we meer aan disseminatie doen? Er is iets onduidelijk geworden, het lijkt alsof alles wat we tot nu toe deden niet genoeg is, we moeten er nog iets aan toevoegen.

Antwoord: Alles wat we nu toevoegen moet in de ochtendles plaatsvinden! We kunnen onmogelijk verder komen zonder de ochtendles! Zonder die lessen is er geen vooruitgang mogelijk! De ochtendles is alles – alpha en omega – hiermee is alles gezegd.

Naast de ochtendles moet alles wat we nog meer doen, gedaan worden in de geest van integratie, die we voortdurend wakker maken in de ochtendles.

Het is het belangrijkste om de dag met de les te beginnen. Zelfs als dat je om de een of andere reden niet lukt, moet je toch je dag met de les beginnen, hoe laat je ook opstaat. Besteed op z’n minst een half uur aan de les, anders is de hele dag een neergang, verlies, en daar zul je heel lang de prijs voor moeten betalen.

From the Virtual Lesson 2/26/12

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: