“S & P Waarschuwt Voor Een Sociaal Explosieve Situatie In de Eurozone”

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van Reuters): “Standard & Poor’s voorziet dat het risico groot is dat Spanje, Italië, Portugal en Frankrijk de noodzakelijke hervormingen niet zullen kunnen doorvoeren, omdat werklozen niet meer zo bereidwillig zijn om met bezuinigingen akkoord te gaan”,  zo deelde S & P’s chef van Duitsland, Torsten Hinrichs, aan een krant mee.

“De hoge werkloosheid in Spanje, Italië en Frankrijk heeft explosieve gevolgen op sociaal gebied”, citeerde Hinrichs uit de Neue Osnabrücker Zeitung van maandag jl.

“Er moet een sociale consensus komen over de maatregelen die genomen moeten worden. Hoge werkloosheid… helpt niet.

“Hinrichs zei verder dat de bevolking van Spanje en Portugal al heeft bewezen dat zij bereid waren om bij te dragen aan de strenge bezuinigingsmaatregelen, maar ‘dit kan niet zo blijven doorgaan’.”

Mijn commentaar: Het is noodzakelijk om op korte termijn aan degenen die een werkloosheidsuitkering hebben integrale educatie aan te bieden en na een maand de effectiviteit ervan te testen, dan zullen de explosieve gevolgen op sociaal gebied geen bedreiging meer vormen, maar integendeel, ‘uit het niets’ zal een algemeen gevoel van veiligheid en welzijn te voorschijn komen. Dit is basis psychologie…

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed