Laat Elk Moment Nieuw Zijn

Dr. Michael LaitmanZoals Baal HaSulam en andere grote Kabbalisten schrijven: het is het belangrijkste dat elke dag als nieuw is. ‘Dag’ betekent een moment, niet letterlijk een dag. Daarom moet elk moment nieuw zijn voor jou! Dit is het belangrijkste.

Word wakker, schut jezelf elk moment van de dag en de nacht wakker, alof je opnieuw geboren bent. Wis alles wat eerder is gebeurd uit: al je oude problemen en relaties. Geen problemen meer van vroeger! Geen emotionele bagage!

Vergeet alle nare dingen die er in elke groep waren en tussen de groepen, ook tussen alle groepen en mijzelf. Reset, start opnieuw!

From the European Convention in Germany 3/24/13, Lesson 6

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: