Herfst In De Landen Van ‘De Arabische lente’

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van Global Post): “In 2012 liep de werkloosheid in de Arabische landen op naar 16 procent, na de opstanden die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Dit zei de directeur van de Arabische Arbeidsorganisatie, Ahmed Mohamed Luqman, afgelopen zondag.

“De werkloosheid in de Arabische wereld bedroeg 14 procent in 2010, dat wil zeggen 17 miljoen werklozen,“ zei Luqman in Algiers.

“Dit liep aan het einde van 2012 op tot 16 procent, ofwel twintig miljoen werklozen,” voegde de ALO directeur-generaal toe.

“Luqman zei dat de omwentelingen die in de Arabische wereld gedurende 2011 en 2012 plaatsvonden – met name vanwege een daling in buitenlandse investeringen en door de afname van het aantal toeristen die de regio bezochten – de toename van de werkloosheid hadden veroorzaakt.

Mijn commentaar: Pas wanneer de elite en de volkeren van deze landen beseffen, dat er hier sprake is van een inter-Arabisch conflict, zullen zij hun situatie kunnen veranderen. De migratie van jonge mensen, de meest productieve kracht, naar niet-Arabische landen maakt hun vaderland zwakker. Als Europa wordt overgenomen kan dat een boemerangeffect hebben. De wereld is rond, iedereen is van elkaar afhankelijk, wereldwijd en integraal. Hier moet men rekening mee houden!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: