Evenwicht Zal Alles Genezen

Dr. Michael LaitmanVraag: In onze tijd is de moderne geneeskunde niet gebaseerd op afstemming met de natuur. Alternatieve geneeskunde, zoals de Chinese geneeskunde of Homeopathie, zijn gebaseerd op het observeren van de natuur, op het maken van evenwicht tussen de mens en de natuur. Maar alternatieve methoden behandelen alleen nauwkeurig gedefinieerde ziekten.

Antwoord: Evenwicht zal alles genezen. We moeten daar bewust op uit zijn, anders geeft het lichaam aan dat het evenwicht verstoord is en dan moet het lichaam het zelf uitwerken. Ons lichaam staat onder zo’n grote invloed van een vervuilde omgeving en giftige stoffen die ons aantasten, dat het lichaam het gebrek aan evenwicht niet eens meer voelt en evenmin de disbalans tussen het lichaam en de natuur.

Wanneer je iemand die gewend is aan een normaal ecologisch milieu in onze omgeving plaatst, zou hij gek worden door het lawaai, de geuren en de schadelijke effecten van het milieu. Als je hem dan ook nog ons voedsel geeft, zou hij al gauw op de Intensive Care moeten worden opgenomen. Maar wij leiden een normaal bestaan, het gebrek aan evenwicht in ons wordt voortdurend gecompenseerd.

Daarom is het heel moeilijk om natuurlijke behandelingsmethoden toe te passen, ze werken nauwelijks. We hebben hiervoor de juiste omgeving nodig.

From KabTV’s “The Medicine of the Future” 4/7/13

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed