Europa Staat Voor Een Springvloed

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit de New Scientist): “Orkanen vormen zich meestal in de tropische Westelijke Atlantische Oceaan en trekken dan naar het noordwesten van de VS. Af en toe bereiken ze Europa door mee te liften op de jet-stream.

“Om toekomstige orkanen te simuleren, hebben Reindert Haarsma en zijn collega’s van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut in De Bilt een gedetailleerd klimaat-model voor 2094-2098 nagebootst, zij hebben daarbij rekening gehouden met een bescheiden broeikasgas emissie in de toekomst.

Hun conclusie was dat toekomstige orkanen verder richting het Oosten in de tropische Atlantische Oceaan zullen worden gevormd, aangezien dat gebied dan voldoende is opgewarmd om genoeg hitte en vocht te verschaffen om ze van kracht te voorzien. Het gevolg zal zijn dat vele dan niet de VS  bereiken, maar in plaats daarvan West-Europa zullen teisteren. De stormen verzwakken zodra ze de tropen verlaten, maar ze herwinnen kracht wanneer ze in koude, winderige gebieden komen, dan ontwikkelen ze zich tot hybride stormen zoals Sandy en houden ze het midden tussen winterstormen en orkanen.”

Mijn commentaar: Catastrofale klimaatveranderingen zullen niet aan het einde van deze eeuw verschijnen, maar al in de komende jaren. Het verstoorde evenwicht met de natuur zal tot enorme problemen leiden. Maar het probleem ligt niet in het milieu, maar in de mens zelf, want van alle niveaus in de natuur – het minerale, vegetatieve, dierlijke en menselijke – is alleen de mens door zijn sociale gedrag in staat om het evenwicht van het systeem ten goede of ten kwade te beïnvloeden, deze invloed is veel groter dan de invloed van de technologie.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: