Europa Helpen Om Zich Te Verenigen

Helping Europe To UniteVraag: Hoe kunnen we nu de Europese groepen het beste helpen om zich met elkaar te verenigen?

Antwoord: Om te helpen met de eenwording van de Europese groepen moeten wij ons met hen verbinden: hen stimuleren, helpen en met hen samenwerken in hun werk naar eenwording. We moeten niet aan de kant gaan staan en toekijken: “Wat gebeurt er daar in Europa?” maar juist mee helpen met deze inspanningen naar eenwording. We moeten ons bewust zijn van alles wat er in alle Europese groepen gaande is, erin participeren.

We creëren niet alleen een Europese groep op dit Congres, we creëren de totale wereldgroep. We moeten kunnen voelen dat we met elkaar één lichaam vormen. Anders kunnen we ons niet verder ontwikkelen. Dan blijven we steeds in dezelfde situatie, we gaan uit elkaar en komen weer enigszins samen en dat gaat dan jaren zo door. Hier hebben we geen tijd voor. We moeten ons verenigen en zoveel samenwerken dat we elkaar zien en voelen zoals nu op dit Congres.

Wij hebben één Disseminatie Centrum nodig voor Integrale Educatie en één Management voor de hele Europese groep. Het centrum van de wereldgroep is bij ons. En daarna gaan we alles samenvoegen tot één verenigde groep.

From the European Convention in Germany 3/22/13, Lesson 3

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed