Vragen Betekent Ernaar Verlangen

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat bedoelt u met het woord ‘vragen’ als u zegt dat ‘we moeten vragen om naar het volgende niveau te stijgen’? Is het een verzoek waar alle pragmatische verzoeken uit voortvloeien?

Antwoord: Vragen betekent ernaar verlangen.

Natuurlijk zijn we allemaal pragmatisch en willen wij alles alleen voor onszelf. Ik wil alleen voor mijzelf verbinding maken met iedereen. Ik wil verbinden met Europa en dan met de hele wereld, alleen voor mijzelf. Ik wil de hogere wereld binnengaan. Zelfs als de wens in ons ontwaakt dat iedereen zich goed moet voelen, is dat ook egoïstisch.

Wanneer het Licht komt, zal het ons corrigeren en ons in ons verenigde verlangen laten zien dat we moeten veranderen. Het Licht zal dat doen, we kunnen het niet zelf. Totdat het Licht mij corrigeert, blijf ik zoals ik ben en ik hoef dat niet voor mijzelf te verbergen.

From the European Convention in Germany 3/22/13, Lesson 1

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: