Schokkende Statistieken Van De Eurozone Die Vastzit In De Crisis

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van Euronews): “Slechts een paar weken geleden feliciteerden de EU-ambtenaren elkaar en verklaarden zij dat de euro-crisis voorbij was.

“Nu voorspellen de prognoses van de Europese Commissie, die vrijdag zijn gepubliceerd, dat de economische problemen op het continent zullen voortduren …

“De meest recente studie voorspelt dat de economie in de eurozone dit jaar met 0,3 procent zal krimpen.

“Dit is een herziening naar beneden van de vooruitzichten in november, toen de groei 0,1 procent bedroeg.

“Politici en bankiers denken dat men de crisis rond de gemeenschappelijke munt naar de geschiedenisboeken kan verwijzen, maar probeer dat maar eens te vertellen aan de werklozen in de EU-landen, die met een zware schuldenlast te kampen hebben.

“Griekenland heeft een arbeidsparticipatie van 27 procent, terwijl Spanje op de voet volgt met 26,9 procent.

“Een econoom zegt dat de EU opnieuw over het economische beleid dient na te denken.

“Hans Martens, directeur van het Europese Policy Centre, benadrukt dat Europa de verkeerde weg heeft ingeslagen voor herstel.

“’Dit is een ramp voor niet alleen de Europese instellingen, maar ook voor de lidstaten, omdat dit ons eraan herinnert dat zij niet genoeg hebben gedaan voor het stimuleren van groei en werkgelegenheid,’  zo zei hij tegen Euronews.”

Mijn commentaar: Het is noodzakelijk om op psychologisch niveau in te stemmen met de nieuwe staat van de wereld (integraal, verenigd), de nieuwe economie (alleen redelijk verbruik en gelijke verdeling) en nieuwe sociale verhoudingen (eerlijk, redelijk verbruik). Dit staat ons te wachten, of we het nu willen of niet. Als u dit weet, dames en heren, zullen de statistieken u niet elke keer weer shockeren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed