Het Verlangen Van De Vrouw Leidt

Dr. Michael LaitmanVraag: U hebt vaak gezegd dat een man doet wat een vrouw verlangt, of hij dat nu wil of niet. Beïnvloeden mannen – wereldwijd – het verlangen van vrouwen?

Antwoord: Het vrouwelijke verlangen is het verlangen om te ontvangen en het mannelijke verlangen is het verlangen om te geven. Het mannelijke en het vrouwelijke verlangen bestaat in ieder van ons, we weten het ook van onze chromosomen.

Daarom is het heel natuurlijk dat er een verdeling is tussen vrouwengroepen en mannengroepen. In elk van die groepen komen het verlangen om te ontvangen en het verlangen om te geven op een andere manier tot uitdrukking en we moeten op de juiste manier met die verlangens omgaan.

Vrouwen kunnen beter organiseren, ze zijn meer toegewijd en meer betrokken dan mannen. Zij vormen het fundament van onze wereld. En een man voert het verlangen van de vrouw uit. Als wij de vrouwen meer invloed geven in de groep, weet ik zeker dat er meer eenheid in de groepen zal zijn, dat de groepen serieuzer en doelgerichter zullen zijn.

From the European Convention in Germany 3/22/13, Lesson 1

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: