Spanjaarden Zijn Bereid Om Voor Niets Te Werken

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Espanarusa.com): “De economische crisis heeft de Spanjaarden zodanig teleurgesteld dat 14% van de werklozen, die ouder zijn dan 30 jaar, bereid is om voor niets te werken, zonder financiële beloning. Uit het onderzoek is gebleken dat 18% van de Spanjaarden die een baan hebben, geen salaris ontvangt. Drie van de vier werknemers zeggen dat gratis werken hen zal helpen om in de toekomst een betaalde baan te vinden.”

Mijn Commentaar: De maatschappij is niet verplicht om iedereen van werk te voorzien, maar moet er voor zorgen dat iedereen voorzien is van de basisbehoeften. De maatschappij moet ook zorgen voor integrale educatie voor alle burgers, om zo de maatschappij naar evenwicht met de Natuur te brengen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: