Wie Sterker Is Krijgt Meer Hindernissen

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat is het verband tussen de moeite die we doen om ons met elkaar te verbinden en de reactie van de Schepper naar ons toe? Wat doet Hij meer, helpen of hindernissen plaatsen?

Antwoord: Hoe sterker we zijn, hoe meer hulp we van Hem krijgen in de vorm van hindernissen.

Uiteindelijk, als je sterker bent verdien je grotere en kwalitatief gezien verschillende soorten obstakels, geen verstoringen zoals je ze hebt als je bijvoorbeeld 50 centimeter hoog kunt springen en nu ruim 2 meter moet springen. Nee.

In de spirituele wereld groeien de niveaus op kwalitatief gebied. Je moet daar verschillende taken uitvoeren. Dat is verwarrend voor je omdat je gewend bent aan bepaalde manieren waarop de Schepper zich uit, aan een bepaald soort hindernissen en plotseling zijn ze volkomen anders.

From a Virtual Lesson 12/23/12

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed