VN Analisten Geloven In De Recessie

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van de Business Standard): “De Verenigde Naties hebben de wereldwijde economische groeiverwachting voor de komende twee jaar verlaagd, al is er gewaarschuwd voor een nieuwe wereldwijde recessie die te wijten is aan de situatie rond de fiscale Amerikaanse klif en de Europese schuldencrisis. …

“Een verslechtering van de crisis in de Eurozone, de’ fiscale klif’ in de Verenigde Staten en een harde landing van de groei in China, kunnen leiden tot een nieuwe wereldwijde recessie. Elk van deze risico’s zou mondiale productieverliezen van tussen de 1 à 3 procent kunnen veroorzaken,” zei VN-teamleider Rob Voss in verband met het rapport …

“Het is uiterst belangrijk om van koers te veranderen in het fiscale beleid en de focus van consolidatie op korte termijn te verschuiven naar een sterke economische groei met middellange tot lange-termijn fiscale houdbaarheid,” zei hij. …

“De heroriëntatie van het fiscale beleid moet internationaal gecoördineerd worden en afgestemd worden op een structureel beleid dat het direct scheppen van banen en groene groei kan ondersteunen. Het monetaire beleid moet ook internationaal beter op elkaar worden afgestemd en de hervorming van de regelgeving van de financiële sectoren moet worden versneld om een halt toe te roepen aan de volatiliteit van de wisselkoersen en de kapitaalstromen, wat risico oplevert voor de economische vooruitzichten van de ontwikkelingslanden,”  zei hij.’

Mijn Commentaar: Hun beleid geeft alleen maar gebrek aan inzicht van de experts aan ten aanzien van de oorzaak van de systematische crisis. Ze hopen nog steeds op een terugkeer naar het oude management systeem. We zullen de aard van een nieuwe integrale staat van de mensheid moeten leren begrijpen. De traagheid van wereldleiders en ons gebrek (BB) aan uitleg over de manier waarop we de crisis moeten corrigeren, kan groot lijden veroorzaken in de overgang naar de volgende fase (vorming).

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed