Een Karmijnrode Bol Zal De Wereld Verlichten

Vraag: Hoe worden de juiste hoeveelheid en de juiste kwaliteit van onze inspanning vastgesteld?

Antwoord: Onze inspanningen moeten nu gericht zijn op onze pogingen om te zien dat alles vervuld wordt en geopenbaard wordt in onze onderlinge verbinding, in het centrum van de groep.

Een mens moet dit centrum van de alomvattende verbinding voelen als de eigenlijke werkelijkheid. Het is namelijk ons eerste spirituele niveau. We moeten proberen om ons deze verbinding zo goed mogelijk voor te stellen, in de vorm van een ‘karmijnrode bol’ of als een soort collectieve schotel, als een plek waar al onze hoop en verwachtingen vervuld worden.

Het moet de belangrijkste en meest kostbare plek in de hele werkelijkheid worden. Later zullen we ontdekken dat het werkelijk de belangrijkste plek is en dat het overige alleen maar bestaat uit onbetekenende resultaten in vergelijking met wat we ontdekken in het centrum van onze verbinding. Wat in dit centrum op welk moment dan ook zal gebeuren, zal een effect teweeg brengen dat zich in alle richtingen zal verspreiden en de hele wereld zal beïnvloeden.

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 12/19/12, “The Introduction to the Study of the Ten Sefirot

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed