De Geliefde Kinderen Van De Schepper Helpen

Dr. Michael LaitmanVraag: Waar moet ik naar streven: moet ik de groep vreugde brengen of de Schepper?

Antwoord: Je kunt de Schepper geen vreugde brengen zonder de groep vreugde te brengen. Dit is een noodzakelijke voorwaarde. Anders misleid je jezelf, je denkt dat je streeft naar geven terwijl je eigenlijk alleen op je eigen voordeel uit bent in plaats van te denken aan wat goed is voor de anderen.

Stel het je zo voor dat je de Schepper alleen kunt plezieren als je Zijn kinderen blij maakt, en dat is dus de groep. Je kunt niets voor Hem zelf doen omdat al Zijn verlangens alleen uitgaan naar het schepsel.

From the 3rd part of the Daily Kabbalah Lesson 1/10/13, TES

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed