IMF: De Globale Economische Crisis Duurt Nog 10 Jaar.

Dr. Michael Laitman Opinie (Olivier Blanchard, IMF hoofd econoom): “Olivier Blanchard, hoofdeconoom bij het ​​Internationaal Monetair Fonds, heeft gezegd dat het herstel  van de gevolgen die veroorzaakt zijn door de bankencrisis van 2008, nog minstens tien jaar zal duren.”

Mijn Commentaar: Maar de crisis is nog niet voorbij, en wie weet hoe het verder zal gaan, hoe de aard en het verloop zullen zijn. De crisis zal pas eindigen wanneer we de oorzaak ervan begrijpen, de middelen vinden om de oorzaak te corrigeren en de onderliggende factor van de crisis vinden.

Hierbij moeten we ons niet afvragen hoe we de situatie kunnen verzachten, maar hoe je de oorzaak van de ziekte kunt vinden op basis van de symptomen en een remedie vindt om de ziekte zelf te genezen, de oorzaak ervan. Is er iemand in de EU of in de wereld die zich hierin verdiept? Zo niet, dan heeft het geen zin om te praten over hoe we uit de crisis kunnen komen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed