Het Leven Leert Ons

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van The Guardian): “Knobbelige wortelen, vervormde aardappelen, kromme courgettes en bloemkool die niet wit is, zullen na één van de slechtste groeiseizoenen die de boeren de afgelopen decennia hebben meegemaakt, terugkeren naar de schappen van de supermarkten . …

“Afgelopen donderdag versoepelde Sainsbury’s haar regels op het gebied van de uiterlijke aantrekkelijkheid van verse producten en werd er groenten en fruit, die gewoonlijk in het veld zouden worden omgespit, voor verkoop in de 1.012 winkels vrij gegeven.

“Onderzoek in het afgelopen jaar, door de overheidsinstelling voor onderzoek naar voedselverspilling (Wrap), toonde aan dat de recessie supermarkten en huishoudens heeft gestimuleerd om minder voedsel weg te gooien. Volgens Wrap gooiden Britse gezinnen bijna 7,2 miljoen ton voedsel per jaar weg: een vermindering van 13%, 1.1 miljoen ton, sinds 2007.”

 Mijn Commentaar: Zo komen we geleidelijk aan tot een ​​redelijke consumptie!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: