De Methode Van Correctie Onthullen.

Dr. Michael LaitmanVraag: De krant Haaretz heeft gegevens gepubliceerd over de psychologische status van adolescenten en jong volwassenen: 18,5% overweegt zelfdoding. Hoe kunnen we hierop reageren?

 Antwoord: Het onderwijssysteem voedt hen niet op, maar heeft het alleen over kennis, de gezondheidszorg gaat niet over patiënten, maar over de verkoop van medicijnen, enz. Ons egoïsme heeft zich ontwikkeld en is veranderd in een kwaadaardige tumor, waardoor de mensheid sterft. Mensen hebben geen antwoord op de vraag naar de betekenis van het lijden en de zin van het leven in het algemeen. Door religie kan het ontwikkelde egoïsme niet gekalmeerd worden en religie heeft zichzelf overleefd, een mens wil niet alleen luisteren en geloven, maar ook zien en voelen.

Dit kan alleen door Kabbalah worden bereikt: de methode voor de onthulling van de hogere Kracht van de Natuur (de Schepper), Zijn Doel en het management plan voor het leven van een mens in deze wereld. We moeten deze methode snel aan de wereld onthullen, dan zal niet alleen zelfdoding verdwijnen, maar de hele houding van de mens ten aanzien van zijn bestaan ​​zal veranderen in een positieve, verstandige houding. Er is GEEN andere oplossing voor de crisis en de verschillende uitingsvormen daarvan!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed