De Crisis Leert Ons Om Niet Meer Dan Het Noodzakelijke Te Consumeren

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Euronews): “Onder de vele Spanjaarden die moeite hebben om rond te komen, hebben velen een nieuwe manier gevonden om op hun budget te bezuinigen.

“Een groeiend aantal mensen breekt met de gewoonte om alles nieuw te kopen en gaat tweedehands spullen kopen.

“Consumenten zijn nu op zoek naar allerlei dingen die ze vroeger alleen nieuw zouden kopen, van kleding tot auto’s …

“De detailhandel in Spanje zakte in toen het land binnen enkele jaren zijn tweede recessie in ging, maar tweedehands winkels zijn één van de weinige bedrijven die een enorme toename melden. Als resultaat van alle problemen leren Spanjaarden om op zoek naar koopjes te gaan en oude dingen te herstellen.”

Mijn Commentaar: Het is onvermijdelijk, we zullen allemaal ‘afdalen’ naar een niveau van productie en consumptie van alleen noodzakelijke goederen en niet meer. Op die manier zal de economie ‘leeglopen’ tot aan de noodzakelijke, normale grootte. De mensheid zal tevreden zijn met wat nodig is voor het fysieke bestaan ​​en zal al zijn verlangens en mogelijkheden omzetten in spirituele vervulling, door lijden en de uitbreiding van de crisis, of door in te zien dat de verwerkelijking van een dergelijke ontwikkeling het allerbeste is.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: