‘Armoede Keert Terug Naar Europa’

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van The Telegraph): “Armoede keert terug naar Europa”, zei Jan Zijderveld, hoofd van de Europese afdeling van Unilever tegen de Financial Times Deutschland in een interview.

“Als consumenten in Spanje maar € 17 besteden als zij gaan winkelen, kan ik hen geen waspoeder gaan verkopen voor de helft van hun budget.”

“Unilever is al begonnen om sommige producten op een andere manier te gaan verkopen. In Spanje verkoopt het bedrijf Surf een afwasmiddel in een verpakking voor maar vijf keer afwassen en in Griekenland biedt het nu aardappelpuree en mayonaise in kleine verpakkingen aan, zij hebben ook een goedkoop merk in het leven geroepen voor basisproducten als thee en olijfolie.

“In Indonesië verkopen we eenpersoons verpakkingen shampoo voor 2 à 3 cent en we verdienen er nog steeds aardig aan,” zei de heer Zijderveld. “We weten hoe we het moeten aanpakken, maar in Europa waren we dat vergeten in de jaren voor de crisis.”

Mijn Commentaar: Op deze manier zal de crisis onnodige productie laten verdwijnen en zullen we binnen de grenzen van een redelijke consumptie kunnen blijven. Ook zullen werklozen de maatschappij en de overheid ertoe dwingen om een nuttige activiteit voor hen te vinden: integrale educatie.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: