De Wereld Heeft Nog Een Kans …

Dr. Michael LaitmanVraag: U bent er plotseling mee opgehouden om over de economische situatie in de wereld te schrijven. Betekent dit dat de toestand zo slecht is, dat er tegen de patiënt niets meer gezegd wordt?

Antwoord: Dit is ten dele waar, ten dele omdat het overduidelijk is dat de wereld zich in een crisis bevindt, ik sprak daar 20 jaar geleden al over, de tijd is nu gekomen om niet meer te spreken over wat voor de hand ligt.

Kabbalisten hebben hier alles over gezegd. Wat zij hebben gezegd over het programma van onze natuurlijke ontwikkeling is duidelijk geworden in de wereld, in negatieve vorm.

Maar er is nog een mogelijkheid om alles ten goede te veranderen, in korte tijd en op een eenvoudige manier, binnen een paar weken. Het hangt af van de acceptatie van het systeem van integrale educatie en opvoeding en dit is voor iedereen noodzakelijk. Anders komen we, zoals Kabbalah het aanduidt, door allerlei vormen van lijden voor de onvermijdelijke ‘val’ van de mensheid te staan, tot aan openlijk kannibalisme toe.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed