‘Groene’ Energie Of Gratis Brood In Een Muizenval

Dr. Michael LaitmanVraag: Waarom bent u het niet eens met milieuactivisten die zeggen dat ‘groene’ energie ons zal helpen om de wereld van energie te voorzien?

Antwoord: Omdat gratis brood – in een muizenval – betekent, dat we iets anders verliezen, vaak is dat in het begin nog niet zichtbaar. Net als bij windmolens zullen we ontdekken hoe duur gratis windenergie voor ons is.

De natuur is ‘rond’, alles is met elkaar verbonden, je kunt niet ontvangen zonder te geven, winst betekent verlies. De wet van evenwicht tussen alle delen van de natuur bepaalt dat. Alleen een goed begrip van deze wet op alle niveaus van het universum zal ons leiden naar werkelijke winst.

Hiervoor moeten we het tweede deel van de wereld leren kennen, dat voor ons verborgen is en dat werkt volgens de eigenschap van geven in plaats van ontvangen. Met behulp van deze twee krachten, eigenschappen, zullen we tot een optimale vorm van bestaan komen, zonder de wereld in een crisis te storten. De wereld begint te beseffen dat ‘schone’ energie vervuilend is voor de wereld, het lijkt alleen schoon en rendabel aan de buitenkant.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed