Werkelijke Eenheid

Dr. Michael LaitmanVraag: Ik volg de onlinecursus van de Internationale Kabbalah Academie. Hoe belangrijk is het voor virtuele studenten om naar de Conventie in Kharkov te komen? Kunnen we er virtueel aan deelnemen, zoals we dat in onze lessen doen?

Antwoord: Absoluut niet! Je zult de directe interactie nooit kunnen vervangen. Je kunt deel blijven nemen aan de online cursussen van de Kabbalah Academie en kennis vergaren. Maar zonder werkelijke eenheid is het onmogelijk om je met elkaar te verenigen en te verbinden, om zo de Schepper in de verbinding te voelen. De onthulling van de Schepper is namelijk ons grootste probleem. Dit is nu precies de reden van ons bestaan, van het bestaan van deze hele wereld, en van onze cursussen.

From the Virtual Lesson 7/8/12, “Kharkov 2012”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed