Het Verenigd Europa Leidt Tot Fascisme

Dr. Michael LaitmanMening (Yuri Gavrilechko, Strategic Culture Foundation): “Het vijfde jaar van de wereldwijde, financiële crisis, bewijst het onvermogen van de bestaande instellingen om de crisis te overwinnen door middel van de dominante neo-liberale ideologie. Het kapitalisme is, zoals blijkt, evenmin in staat om met de problemen om te gaan die erdoor ontstaan, zoals ze voorheen ontstonden door het feodalisme en het socialisme in de Sovjet-Unie. Als gevolg hiervan zullen we ons, in de nabije toekomst, kunnen verdiepen in een combinatie van de oude, ideologische concepten en mogelijkerwijs in de geboorte van nieuwe vormen en patronen van een sociale organisatie.

“Het falen van het multiculturalisme in Europa en de verergering van de crisis, leiden al tot een toename van de steun voor het Nationalisme en het Socialisme…. Omdat fascisme en het Nationaal-Socialisme gebaseerd waren op het idee van exclusieve suprematie van het ene ras boven het andere, in tegenstelling tot het Socialisme, het Internationalisme en de broederschap tussen de volkeren, ligt het meer voor de hand dat zij de basis leggen voor een Pan-Europese identiteit. …

“Het bijzondere van het Pan-Europese fascisme zou kunnen zijn, dat er een symbiose ontstaat tussen de linkse en zelfs radicaal-linkse tendensen. … De situatie in Duitsland, in 1933, was grotendeels vergelijkbaar met de stuatie die zich nu ontwikkelt in Griekenland, Spanje en Portugal, en dit zal zeer binnenkort voor de meeste EU-landen gelden …. Een andere factor die bijdraagt aan de populariteit van het fascisme, zal de toename van de linkse sentimenten in de samenleving zijn en de mogelijke opleving van communistische slogans.”

Mijn Commentaar: Volgens Kabbalah is het zo, dat als de mensheid niet de richting opgaat van de correctie en dat op de juiste manier doet, men op het pad van lijden komt, dat ons fascistische regimes zal brengen en een wereldwijde nucleaire oorlog, die zou kunnen beginnen vanuit de machteloosheid om de crisis te overwinnen.

[82031]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed