Er Vindt Een Catastrophe Plaats Op Aarde

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit de Daily Disruption): “Sinds 2008 was 2011 wereldwijd het koudste jaar ooit, al bleven de temperaturen boven het gemiddelde van de afgelopen 30 jaar, volgens het ‘2011 State of the Climate Report’ dat vandaag online bekend is gemaakt door het NOAA. Het door vakgenoten getoetste rapport, uitgekomen in samenwerking met de American Meteorological Society (AMS), werd samengesteld door 378 wetenschappers uit 48 landen over de hele wereld. Het beschrijft een gedetailleerde update van indicatoren voor het wereldklimaat, opmerkelijke weersomstandigheden en andere gegevens, die verzameld zijn door milieumonitoring afdelingen en instrumentarium op het vaste land, op zee, op ijs en in de lucht.

“2011 zal de geschiedenis ingaan als een jaar van extreme gebeurtenissen, zowel in de Verenigde Staten als over de hele wereld”, zegt Kathryn D. Sullivan, Ph.D, waarnemend Bestuurder van de NOAA. “Alle weersomstandigheden vinden nu plaats in de context van het milieu, dat over de hele wereld aan verandering onderhevig is. Dit jaarrapport voorziet wetenschappers en burgers van een analyse over wat er heeft plaats gevonden, zodat wij ons allemaal kunnen voorbereiden op wat komen gaat”…

“Het rapport geeft ook bijzonderheden over een aantal extreme gebeurtenissen, die over de hele wereld hebben plaats gevonden, waaronder de ergste overstromingen in Thailand in bijna 70 jaar, droogte en dodelijke tornado’s in de Verenigde Staten, verwoestende overstromingen in Brazilië en de ergste hittegolf in Midden-en Zuid-Europa sinds 2003.”

Mijn Commentaar: Kabbalah zegt (Baal HaSulam in ‘Voorwoord tot de Wijsheid van Kabbalah’, p 12.), dat van alle levenloze, vegetatieve en dierlijke scheppingsvormen op de planeet, alleen de mens – door zijn egoïstische gedrag – invloed heeft op wat er gebeurt op Aarde en ook op het klimaat. Dat de mens alle gebeurtenissen bepaalt en dat alle andere elementen van de natuur afhankelijk zijn van het gedrag van de mens. Dus: verander je gedrag, dan roep je het lijden een halt toe!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed