Een Unieke Perceptie

Dr. Michael LaitmanVraag: Er zijn professionele organisaties die mensen in dienst nemen met een zeer unieke manier van denken. Deze mensen kunnen omgaan met computertechnologie of het zijn kunstenaars, etc. Zouden we, met name voor deze mensen, speciale cursussen voor integraal onderwijs moeten opzetten?

Antwoord: Ik denk dat dit noodzakelijk is, want kunstenaars zijn zeer creatief. Musici, dirigenten, regisseurs, schilders, dansers, enz. Ze hebben allemaal een unieke kijk op de wereld, op zichzelf en op hun plaats in de wereld. Het is natuurlijk veel moeilijker om met hen te werken dan met andere mensen, net zoals het moeilijk is om met ondernemers en managers te werken. Ook zij hebben een heel unieke kijk op de wereld, ze zien de wereld door een heel nauw en speciaal prisma.

Ik denk dat we groepen moeten vormen op basis van de eigenschappen van mensen en hun unieke kijk op de wereld.

From a “Talk on Integral Upbringing” 5/22/12

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: