De Conventie: Voorbereiding Voor De Wereld Eenheid

Vraag: Hoe kunnen we, met het zicht op de dringende deadlines, onze studie, de cursussen integrale educatie en ons gewone leven met elkaar combineren?

Antwoord: De druk zal alleen maar groter worden, de tijden worden intensiever, de situaties zullen steeds dringender en acuter worden. Mensen zullen meer en meer de weg kwijtraken en zich verloren voelen. We moeten ons erop voorbereiden, omdat de toegang tot het integrale niveau een mens boven al deze problemen verheft. Dit betekent dat onze redding alleen in eenheid te vinden is. In eenheid ligt de redding van de wereld. Daarom zal ons congres, waarvan ik hoop dat we het tot een succes kunnen brengen, een heel goede voorbereiding zijn voor die redding.

http://www.laitman.com/2012/07/fundamentals-of-kabbalah-07-15-12/

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: