“De Eurozone Crisis Zal Nog 20 Jaar Voortduren”

Dr. Michael LaitmanOpinie van (Wolfgang Münchau, uit de Financial Times): “De consensus tussen toezichthouders was, dat de EU een belangrijke stap in de goede richting heeft gedaan door in te stemmen met een bankunie, maar dat ze niet genoeg hebben gedaan voor het oplossen van de crisis. Ik ben het oneens met deze stelling. Ik denk dat het een zeer grote stap  in de verkeerde richting is. De top heeft een concrete beslissing genomen ten aanzien van crisisresolutie, onder de invloed van een hierop volgend besluit, dat nog moeilijker uitvoerbaar zal zijn en dus nog meer kans heeft om te mislukken.

“Men is overeengekomen dat er geen gemeenschappelijke herkapitalisatie van banken zal komen voordat er een volledige bankunie is gevestigd. De Bundesbank heeft ons eraan herinnerd dat dit laatste niet mogelijk is zonder politieke unie. Het logische gevolg hiervan is, dat we de crisis niet voor het einde van de komende 20 jaar zullen oplossen.”

Mijn Commentaar: Het programma van correctie dat besloten ligt in de natuur, zal ons er binnenkort toe dwingen om te werken aan onze correctie, ten gevolge van totale wanhoop en een dreigende vernietiging.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: