“13 Minuten Tot Doomsday “

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van The Washington Post): “Gedurende de Koude Oorlog hielden de Verenigde Staten land-based raketten met kernkoppen paraat en stonden ze klaar om drie à vier minuten na het bevel van de president gelanceerd te worden. Iedere president uit die tijd werd geïnformeerd over de procedure: in het geval van een dreigende aanval kon de beslissing om af te vuren in 13 minuten of minder worden genomen.

“Tegenwoordig, twintig jaar na het einde van de Koude Oorlog, staat één derde van de Amerikaanse strategische krachten, waaronder bijna alle land-based raketten en een aantal dat op zee de basis heeft, nog steeds klaar om snel afgevuurd te worden. … De Verenigde Staten en Rusland hebben maar liefst 1.800 kernkoppen elk moment paraat staan.”

Mijn Commentaar: Dit heeft ons naar de grenzeloze ontwikkeling van onze egoïstische natuur geleid, naar de dood door egoïsme of de correctie van ons egoïsme. De nabije toekomst zal uitwijzen of onze inspanningen ten behoeve van onze eenheid zo zwaar zullen wegen, dat wij de kracht van de correctie van het massa egoïsme naar de wereld kunnen brengen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed