Leiders Zijn De Grootste Egoïsten

Dr. Michael LaitmanVraag: Zijn er mensen die al het vierde niveau van ontwikkeling hebben bereikt, het niveau van de mens? Zouden sommige wereldleiders dat kunnen zijn?

Antwoord: Helaas, leiders zijn hier heel ver van verwijderd, omdat alleen de grootste egoïst een wereldleider kan zijn. Dit komt omdat onze wereld egoïstisch is en je moet dus de grootste egoïst zijn, met een heel groot verlangen, om naar de top te klimmen

Er zijn bijna twee miljoen mensen over de hele wereld, die de methode van integrale educatie bestuderen in het kader van het ARI Institute. Daarbij zijn eveneens veel andere organisaties en kringen betrokken.

Ik hoop dat het jaar 2012 een bijzonder jaar wordt, omdat er nu veel veranderingen gaan plaatsvinden en we zien dat de snelheid van deze veranderingen toeneemt, met name op het gebied van inzichten en afstemming op het integrale systeem van de mensheid. Dus we zullen grote veranderingen meemaken en ik hoop dat dit ten gunste van iedereen zal zijn.

From the Vilnius Convention 3/22/12, Preliminary Lesson

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed