Geef Les Met Gebruik Van Ondersteunend Studiemateriaal

Dr. Michael LaitmanVraag: moeten wij ondersteunend studiemateriaal aanbieden voor de cursussen integrale educatie?

Antwoord: Ik ben van mening dat de basiscursus inhoudt dat mensen in de praktijk leren hoe ze zich met elkaar moeten verbinden. De daaropvolgende cursus, die tot instructeur opleidt, moet alle informatie bevatten die noodzakelijk is.

Wij moeten een toekomstige instructeur van verschillend, overzichtelijk materiaal voorzien over elke topic, met een bibliografie en verdere informatie. Iedereen moet in het bezit zijn van een map, waaruit hij altijd gedegen materiaal en overtuigende informatie kan halen om voorbeelden te kunnen geven, te kunnen overtuigen, spreken en onderwijzen. Hij moet in staat zijn om dit materiaal te gebruiken.

From a “Talk on Integral Upbringing” 5/22/12

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: