Een unieke Perceptie

Dr. Michael LaitmanVraag: Er zijn professionele organisaties die mensen in dienst nemen met een zeer unieke manier van denken. Deze mensen houden zich bezig met computertechnologie of het zijn kunstenaars, etc. Zouden we speciale cursussen van integrale educatie moeten opzetten, met name voor deze mensen?

Antwoord: Ik denk dat dit noodzakelijk is, want kunstenaars zijn heel creatief. Musici, dirigenten, regisseurs, schilders, dansers, enz. hebben allemaal een unieke kijk op de wereld, op zichzelf en op hun plaats in de wereld. Het is natuurlijk veel moeilijker om met hen te werken dan met andere mensen, net zoals het moeilijk is om te werken met ondernemers en managers die ook een heel unieke kijk op de wereld hebben, ze zien de wereld door een heel nauw, speciaal prisma.

Ik denk dat we groepen moeten vormen op basis van de eigenschappen van mensen en hun unieke kijk op de wereld.

From a “Talk on Integral Upbringing” 5/22/12

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed