De Lege Amerikaanse Droom

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Workers World): “Sinds de laatste telling van het Census Bureau, zijn er bijna 19 miljoen leegstaande woningen in de Verenigde Staten.

“Vele ervan zijn gloednieuw, maar er zijn geen kopers, mensen kunnen het zich niet meer veroorloven. Andere huizen, waar jarenlang mensen in hebben gewoond, staan nu leeg nadat de bewoners uit hun huis werden gezet en hun bezittingen op straat werden gedumpt door deurwaarders.

“Als er gemiddeld in elke wooneenheid drie mensen zouden wonen, zouden er volgens bovenstaande statistiek ten minste 57 miljoen mensen in de VS, die nu dakloos zijn, in opvang wonen, met z’n tweeën of drieën bij familieleden of vrienden wonen, of in caravans, campers of andere voertuigen, een echt huis kunnen hebben om in te wonen.”

Mijn commentaar: Dit zal alleen maar toenemen, totdat de mensheid besluit dat het noodzakelijk is om de houding naar de wereld te veranderen van ontvangen naar geven, van egoïsme naar participatie, eenheid en liefde.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed