Betalen Voor De Crisis: Racistisch Geweld Neemt Toe In Griekenland

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Euronews): “De financiële crisis in Griekenland geeft een extra impuls aan racistisch geweld, volgens een rapport van het VN-Hoog Commissariaat voor de Vluchtelingen.

“De alarmklok luidt wat betreft aanvallen op immigranten, voor wie het land sinds lange tijd een toegangspoort is naar Europa.

“Giorgos Tsarbopoulos, hoofd van het UNHCR in Griekenland, zei onlangs: ‘De economische situatie heeft een sfeer gecreëerd van slogans, xenofobe retoriek en eenvoudige oplossingen die natuurlijk geen oplossingen zijn, zoals: ‘schop ze eruit, laten we het recht in eigen handen nemen’, dit ontstaat gemakkelijker onder een bevolking die problemen heeft met betrekking tot veiligheid en openbare orde.

“De afgelopen weken heeft de regering illegale immigranten in nieuwe detentiekampen ondergebracht. Maar gebrek aan middelen maakt het moeilijker om hen te repatriëren of asielverzoeken te behandelen.”

Mijn Commentaar: De toename van nazi-organisaties en -partijen is al gewoon geworden. Alles verloopt volgens het Kabbalistische scenario, maar dan wel volgens de slechte optie ervan: volgens de weg van het lijden, in plaats van het pad van Licht, de gelijkenis met het Licht, via educatie van de mensheid over integratie en eenwording.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: