Het belangrijkste Is Verbinding En Liefde

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kunnen we de ontmoeting met de vrienden tijdens de conventie vorm geven?

Antwoord: De ontmoeting met de vrienden tijdens de conventie, moet met alle groepen over de hele wereld samen plaatsvinden. Jullie kunnen groeten sturen, maar dat mag niet veel tijd in beslag nemen, 15 seconden daarvoor is zelfs genoeg, als er gelegenheid voor is. De groep moet de tijd goed benutten, de focus is helemaal gericht op liefde en verbinding.

De ontmoeting tussen de vrienden moet in de eerste plaats een afspiegeling zijn van de wereldgroep, van dit grote aantal. Bereid een aantal korte opnames voor, zodat iedereen onder de indruk komt van het enorm grote, wereldwijde verlangen, verbonden over de grenzen van de continenten, verschillen, tijd en afstand heen, dan weten we dat we met velen zijn en voelen we, dat we van elkaar afhankelijk zijn en met elkaar verbonden in liefde.

In principe is de betekenis van de ontmoeting met de wereldgroep: onder de indruk raken van elkaar door de grootheid van het Doel, de grootheid van onze kracht en aspiratie.

Vraag: Hoe ziet u de culturele avonden tijdens de conventie?

Antwoord: Ik denk dat er minder gezegd moet worden tijdens de culturele avond en er meer via muziek en songs tot uitdrukking gebracht moet worden, meer melodieën zonder woorden, zodat ze meer internationaal gericht zijn. Hoewel de gastlanden van de conventie hun eigen Zuid-Amerikaanse cultuur hebben, met opzwepende ritmes, moeten ze rekening houden met alle andere mensen. Je kunt de helft van de tijd besteden aan de lokale folklore en de andere helft aan algemene melodieën, die nog beter zonder woorden kunnen zijn, als we gewoon met elkaar de melodie meeneuriën.

From the Virtual Lesson 4/22/04, Preparation to the Congress

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: