Europa: Op weg naar integratie

Dr. Michael LaitmanMening: (Duitse bondskanselier Angela Merkel): “Merkel riep op tot verdere politieke integratie binnen de Europese Unie, als een middel om de crisis van de staatsschulden te beëindigen. ‘Het is de taak van onze generatie om nu de economische en monetaire unie in Europa te voltooien en, stap voor stap, een politieke unie te creëren,’ zei Merkel in een uur durende toespraak voor meer dan 1.000 CDU afgevaardigden. ‘Het is tijd voor een doorbraak naar een nieuw Europa.’ ”

Mijn Commentaar: Wanneer men zich in ieder geval inspant voor een gedeeltelijke integratie, zal men winnen en vervolgens beseffen, dat de integratie voltooid moet worden!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: