Europa Gaat Staken

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit: The Voice of Russia): “Omdat men niet bereid is om bezuinigingen op de lonen en de sociale uitgaven te aanvaarden, gaan de Europeanen bijna elke dag in staking. Het is duidelijk dat we in het komende jaar nog veel meer stakingen zullen krijgen in Europa. De EU zal moeten besparen om de crisis te overwinnen, maar de maatregelen om de uitgaven te verminderen en de markt te hervormen zijn zeer pijnlijk voor de bevolking.”

Mijn Commentaar: De mensheid moet bewust – of door oorlogen en crises – overschakelen van een economie van (onbeperkt) consumentisme naar een economie van redelijke (noodzakelijke, gebalanceerde) consumptie. Dit zal 70-80% van de beroepsbevolking vrijstellen van arbeid. Volgens de wet van de natuur moeten we de rest van het werk, in de meest ecologische vorm (met minimale kosten) en op een effectieve manier, onder alle werknemers verdelen.

Wij, alle inwoners van de aarde, moeten de tijd, die vrij is van extra (schadelijk) werk, wijden aan ons integrale onderwijs en aan opvoeding, aan de methode van homeostase (balans met de natuur), totdat we integrale, onderlinge verbinding bereiken, en het hogere niveau van de besturende krachten van de Natuur gaan voelen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: